VOORGERECHTEN |
|
---|---|
Pata Negra Bellota Carpaccio van gerookte en gerijpte Holstein Huisbereide garnaalkroketten Holle oesters uit Bretagne (6/9) Cappuccino van kreeft met gambastaarten Carpaccio van sint-jacobsnoot met extra citroenolie en 7 secrete kruiden Vol-au-vent van zwart poot kip met krokante bladerdeeg Torchon van ganzenlever met brioche en veenbessen coulis |
|
KLASSIEKE GERECHTEN |
|
---|---|
Slibtongetjes met citroen, fris slaatje en handgesneden frietjes Gegrilde lamskroon met rozemarijn en portsaus Gamberoni op de grill met kruidenboter Filet pur ‘Limousin’ met verfijnde donkere vleesjus en groene peper Kabeljauw Royal in de oven met purée van zoete aardappel en blanke botersaus Gegrilde tonijn met taboulé en echte tartaarsaus Onglet met sjalot en rode wijnsaus Dry Aged Côte à l’os ‘Rubia Gallega’ met pepersaus of béarnaise (2 pers.) Porterhouse Dry Aged Oedslach met pepersaus of béarnaise |
|
NAGERECHTEN
|
|
---|---|
Crème brulée met bourbon vanille Sablé van hazelnoot Tarte tatin Moelleux van chocolade Café glacé Vers vanille ijs met warme chocolade MENU 58/68*pp.Cappuccino van kreeft met gambastaarten of Carpaccio van gerookte en gerijpte Holstein °° Torchon van ganzenlever met brioche en veenbessen coulis * °° Kabeljauw Royal in de oven met purée van zoete aardappel en blanke botersaus of Onglet met sjalot en rode wijnsaus °° Crème brulée met bourbon vanille of Café glaçé |
of |
|
|