SHARING
|
|
|---|---|
|
El Capricho ansjovis met geroosterd briochebrood, citroencrème en bieslook 23 Gerookte Beverse forelfilet, crème van zure room & bieslook, komkommerpickles 19 Geroosterde pompoen met ricotta van geitenboerderij De Volle Maan, hazelnoot en salieolie 16 Kleine krokante taco’s gevuld met langzaam gegaard hertenvlees, rode ui, peterseliecrème en veenbessensiroop 20 VOORGERECHTEN |
|
|
Tartaar van Noordzeekrab met crème van bloemkool, appelbrunoise en vinaigrette van citrus 28 Carpaccio van hert met vlierbessen, geroosterde pijnboompitten en rucola 22 Romige velouté van pastinaak en knolselder met espuma van Oud Brugge en krokante spek 16 Fazantterrine met truffelmayonaise, veenbessen en toast van notenbrood 21 Kroketjes ‘Maison’ met handgepelde Noordzeegarnaal, citroen, peterselie, bieslookmayo 23 |
|
KLASSIEKE GERECHTEN VIS
Gebakken coquilles uit de Noordzee met schorseneer, hazelnootboter en mousseline van bloemkool 38 Gebakken snoekbaars met mousseline van bloemkool, krokante boerenkool en beurre blanc van Duvel Tripel Hop 36 Gegrilde langouststaart met pasta van spelt, tomatenboter en venkelcrunch 65 |
|
KLASSIEKE GERECHTEN
|
|
NAGERECHTENMousse van Belgische pure chocolade met een crumble van kastanje en sinaas 11 Aarbeien uit Hansbeke met sabayon van schuimwijn (min.2 pers.) 16 Gepocheerde peer met nougatcrème uit Nevele, crème chiboust en speculaas 12 Moelleux au chocolat ‘Dubai-style’ 14 Dame blanche ‘classic’ 13 Kaasselectie ‘Komptoir’ met notenbrood en chutney 18 |
|
MENU 59/68*pp.
Fazantterrine met truffelmayonaise, veenbessen en toast van notenbrood Of Geroosterde pompoen met ricotta van geitenboerderij De Volle Maan, hazelnoot en salieolie ° Romige velouté van pastinaak en knolselder met een espuma van Oud Brugge en krokant spek * (vegetarisch alternatief mogelijk: zonder spek) ° Filet van wilde eend met gebakken cantharellen, spruitjesblad, pommes fondant en jus van porto Of Gebakken snoekbaarsfilet met mousseline van bloemkool, krokante boerenkool en beurre blanc van Duvel Tripel Hop ° Mousse van Belgische pure chocolade met crumble van kastanje en geconfijte sinaasappel Of Gepocheerde peer met nougatcrème uit Nevele, crème chiboust en speculaaskrokant LUNCH IEDERE DONDERDAG- en VRIJDAG-MIDDAGVoorgerecht * Hoofdgerecht 30 pp. |
|
|
|
|

