SHARING
|
|
---|---|
Goujonettes van schartong met verse tartaar 19 Carpaccio van gele biet & burrata met pistacheolie, basilicum en krokante focaccia 18 Geroosterde courgette met tomatencrème en Oud Brugge afgewerkt met citroentijm en olijfkruim 14 Gerookte eendenborst uit Bekegem met frambozenvinaigrette en amandelcrumble 17 VOORGERECHTEN |
|
Gelakte langoustine met dashi-gel en ponzu vinaigrette, geserveerd Baby shiso en rettich 28 Tartaar van rund uit Nevele met tomatensorbet afgewerkt met Parmezaan en basilicumblad 20 Kreeftenbisque met een quenelle van gepocheerde prei en venkel 16 Vitello van Mechels kalf met tonijnmayonaise en kappertjesblad met gepofte quinoa, ingelegde sjalot en jonge waterkers 21 Royal Belgian Caviar Ostrieta met blinis, 30g/50g/125g |
|
KLASSIEKE GERECHTEN VIS
Zomerse sliptong met emulsie van tomaat en basilicum, saffraanaardappel en gekonfijte citroen 36 Gebakken zeebaarsfilet met risotto van jonge erwt, citroen en Pecorino 38 Gegrilde kreeft met pasta van spelt, tomatenboter en venkelcrunch 65 |
|
KLASSIEKE GERECHTEN
|
|
NAGERECHTENIJs van basilicum met gemarineerde ananas en crumble 11 Aarbeien uit Hansbeke met sabayon van schuimwijn (min.2 pers.) 16 Tartelette van abrikoos met lavendelroom 12 Moelleux au chocolat 14 Dame blanche ‘classic’ 13 Kaasselectie ‘Komptoir’ met notenbrood en chutney 18 |
|
MENU 59/68*pp.
Vitello van Mechels kalf met tonijnmayonaise en kappertjesblad met gepofte quinoa, ingelegde sjalot en jonge waterkers Of Carpaccio van gele biet & burrata met pistacheolie, basilicum en krokante focaccia ° Kreeftenbisque met een quenelle van gepocheerde prei en venkel * ° Gebakken zeebaarsfilet met risotto van jonge erwt, citroen en Pecorino Of Traag gegaarde kalfsribeye met groene asperges en kruidensaus van dragon en citroenmelisse ° IJs van basilicum met gemarineerde ananas en crumble Of Tartelette van abrikoos met lavendelroom LUNCH IEDERE DONDERDAG- en VRIJDAG-MIDDAGVoorgerecht * Hoofdgerecht 30 pp. |
|
|
|