VOORGERECHTEN

Pata Negra Bellota

Carpaccio van gerookte en gerijpte Holstein

Huisbereide garnaalkroketten

Holle oesters uit Bretagne (6/9)

Cappuccino van kreeft met gambastaarten

Carpaccio van sint-jacobsnoot met extra citroenolie en 7 secrete kruiden

Vol-au-vent van zwart poot kip met krokante bladerdeeg

Torchon van ganzenlever met brioche en veenbessen coulis

KLASSIEKE GERECHTEN

Slibtongetjes met citroen, fris slaatje en handgesneden frietjes

Gegrilde lamskroon met rozemarijn en portsaus

Gamberoni op de grill met kruidenboter

Filet pur ‘Limousin’ met verfijnde donkere vleesjus en groene peper

Kabeljauw Royal in de oven met purée van zoete aardappel en blanke botersaus

Gegrilde tonijn met taboulé en echte tartaarsaus

Onglet met sjalot en rode wijnsaus

Dry Aged Côte à l’os ‘Rubia Gallega’ met pepersaus of béarnaise (2 pers.)

Porterhouse Dry Aged Oedslach met pepersaus of béarnaise

NAGERECHTEN

Crème brulée met bourbon vanille

Sablé van hazelnoot

Tarte tatin

Moelleux van chocolade

Café glacé

Vers vanille ijs met warme chocolade

MENU 58/68*pp.

Cappuccino van kreeft met gambastaarten

of

Carpaccio van gerookte en gerijpte Holstein

°°

Torchon van ganzenlever met brioche en veenbessen coulis *

°°

Kabeljauw Royal in de oven met purée van zoete aardappel en blanke botersaus

of

Onglet met sjalot en rode wijnsaus

°°

Crème brulée met bourbon vanille

of

Café glaçé

of