SHARING

Goujonettes van Noordzee vis met verse tartaar 18

Lobster brioche (3 st.) 22

Boudin-noir met appel en veenbes 18

Zeeuwse oester creuses (6 st.) met gebrande citroen en sjalot 26

”Brasvar du Boucher plank” uit Nevele met appelmosterd 19

VOORGERECHTEN

Huisgemaakte garnaalkroketten 23

Risotto al nero di seppia met gamba 24

Carpaccio van Aziatisch gemarineerde bavette, gember en ghoa 22

Halve kreeft gegrild met tuinkruiden, zachte dragonboter en truffelcouscous 33

Pulled pork kroketten met aardpeer chips 21

KLASSIEKE GERECHTEN VIS

Zeetong Meunière met peterselieboter, handgesneden frietjes en een fris slaatje 44

Tongscharfilet met geroosterde groenten, purée bobonne en dijonaisesaus 34

Gegrilde kreeft met tuinkruiden en zachte dragonboter 65

KLASSIEKE GERECHTEN
VLEES

‘Black Angus’ shortribs met lak van donkere Leffe 30

Kalfszwezeriken, krokant gebakken met graanmosterd en sjalot 42

Filet pur ‘Simmental de Bavière’ met seizoensgroenten en handgesneden frietjes 39

Everzwijn rugfilet met knolselderpurée, oesterzwam en portsaus 38

Porterhouse Dry Aged ‘Holstein’ met seizoensgroenten en handgesneden frietjes 44

VEGETARISCH

Pasta met truffel, krokant gebakken boschampignons en basilicumolie 29

NAGERECHTEN

Crème brulée met vanille uit Madagaskar 12

Sousvide peer met kardemon, granola van pistache en hazelnootijs 12

Baskische ‘burnt’ cheesecake 12

Moelleux au chocolat 14

Dame blanche ‘classic’ 13

Tarte tatin met bourbon vanille ijs 12

Kaasselectie ‘Komptoir’ 16

LUNCH iedere donderdag- en vrijdag-middag

Voorgerecht

*

Hoofdgerecht

30 pp.

MENU 58/68*pp.

Risotto al nero di seppia met gamba, of

Carpaccio van Aziatisch gemarineerde bavette, gember en ghoa, of

Halve kreeft gegrild met tuinkruiden en zachte dragonboter (+9)

°

Velouté van boschampignons, kastanje en amandel*

°

Tongscharfilet met geroosterde groenten, purée bobonne en dijonaisesaus, of

Everzwijn rugfilet met knolselderpurée, oesterzwam en portsaus, of

Filet pur van kalf met seizoensgroenten, pomme dauphine en mosterd

°

Baskische ‘burnt’ cheesecake, of

Sousvide peer met kardemon, granola van pistache en hazelnootijs