VOORGERECHTEN

 
   

Pata Negra Bellota 32

Cannelloni van gambastaarten en Serannoham 26

Carpaccio van gerookte en gerijpte Holstein 22

Artisanale garnaalkroketten met grijze garnalen 24

Gebakken ganzenlever 28

Carpaccio van coquilles/met truffel 25/45

 
   
   

KLASSIEKE GERECHTEN

 

 

 

Steak tartaar van Charolais Label Rouge 28

Tarbot met grijze garnalen en mousseline 42

Gegrilde lamskroon met rozemarijn 38

Gamberoni op de grill met lookboter 40

Risotto met boschampignons/met truffel 26/46

Kabeljauw op vel gebakken met gepocheerd eitje en crumble van spek 36

 
   
   
   
   
   
   
 

GRILLADES VLEES

 
   

Côte à l’os ‘Belgisch Wit-Blauw’ (2 pers.) 35pp.

Filet pur ‘Limousin’ 36

Rib-eye ‘Aberdeen Angus’ 35

 
   
   
   

SELECTIE GERIJPT VLEES

 

Dierendonck Dry Aged Côte à l’os ‘Westvlaams Rood’ 54pp.

Dierendonck Dry Aged Rib-eye 41

Porterhouse Dry Aged ‘Oedslach’ 46

 
   

NAGERECHTEN

 

 

Crème brulée met bourbon vanille 11

Moelleux van chocolade 12

Tarte tatin 11

Sabayon met Marsala en witte wijn 13

Kaasassortiment – selectie ‘Komptoir’ 15

Vers vanille ijs met warme chocolade 12