SHARING

Toast met gerookte zalm ‘extra doux’

Zeeuwse oester creuses (6 st.) op ijs geserveerd

Gegrilde gambastaarten (8 st.)

Kalfszwezerik kroketjes met verse tartaar (6 st.)

Pata Negra pan con tomate

VOORGERECHTEN

Huisgemaakte garnaalkroketten

Rundscarpaccio, parmezaan en rucola

Vitello tonnato

Gebakken ganzenlever met brioche en madeirasaus

Cappuccino van kreeft met gambastaarten

Vol-au-vent met hoevekip

KLASSIEKE GERECHTEN VIS

Slibtongetjes met citroen, fris slaatje en handgesneden frietjes

Gamberoni op de grill met kruidenboter

Skreifilet in de oven met puree bobonne en blanke botersaus

Gegrilde tonijn met echte tartaarsaus

VEGETARISCH

Ravioli met ricotta en spinazie, tomatensaus met basilicum

KLASSIEKE GERECHTEN
VLEES

Gegrilde lamskroon met rozemarijn en portsaus

Contrefilet ‘Aubrac’ met verfijne donkere vleesjus en groene peper

Filet pur ‘Limousin’ met seizoensgroenten en handgesneden frietjes

Holsteiner rib-eye AAA met seizoensgroenten en handgesneden frietjes

Porterhouse Dry Aged ‘VacaPunc Prémium’ met seizoensgroenten en handgesneden frietjes

NAGERECHTEN

Crème brulée met vanille uit Madagaskar

Champagne sabayon

Panna cotta met coulis van rode vruchten

Moelleux van chocolade

Café glacé à la minute

Dame blanche ‘classic’

Tiramisu

MENU 58/68*pp.

Vitello Tonnato

OF

Rundscarpaccio, parmezaan en rucola

°

Cappuccino van kreeft met gambastaarten*

°

Contrefilet ‘Aubrac’ met verfijnde donkere vleesjus en groene peper

OF

Skreifilet in de oven met puree bobonne en blanke botersaus

°

Crème brulée

OF

Tiramisu

VALENTIJN MENU 62/72*pp.

op 14 februari enkel Valentijn menu

Amuse

van de chef

°

Tartaar van rund

aardappelremoulade, gerookte paling, sisho en dashi

°

Zalmbonbon*

Noordzee garnalen, groene appel, dille en koffiemayonaise

°

Kalfsmedaillon

boschampignons, witlof, pastinaak, rode biet en truffelsaus

°

Valentijn dessert

roomijs en frambozen coulis