SHARING

Gegrilde Breydelham met Peppadew mosterd

Crusti sushi roll met zalm, wakame en wasabi (6 st.)

Chorizo kroketjes met Habanero aioli

Zeeuwse oester creuses (6 st.) met gebrande citroen en sjalot

”Brasvar du Boucher” uit Nevele met appelmosterd

VOORGERECHTEN

Huisgemaakte garnaalkroketten

Gebakken coquilles met crème van pastinaak, gepofte quinoa en garnalensausje

Beef tataki teriyaki met gepekelde groenten, look en pikante mayo

Halve kreeft gegrild met tuinkruiden, zachte dragonboter en truffelcouscous

Carpaccio van hert met Shimeji en basilicumvinaigrette

KLASSIEKE GERECHTEN VIS

Zeetong Meunière met peterselieboter, handgesneden frietjes en een fris slaatje

Zeebaars in de oven met spinazie en mousseline

Gegrilde kreeft met tuinkruiden en zachte dragonboter

KLASSIEKE GERECHTEN
VLEES

Varkenswangen “Brasvar” met oud bruin bier, speculoos en witloofsalade

Kalfszwezeriken, krokant gebakken met graanmosterd en sjalot

Filet pur ‘Simmental de Bavière’ met seizoensgroenten en handgesneden frietjes

Wilde eend met butternut, beukenzwam en jus van sinaas

T-bone ‘Bistecca alla Fiorentina’ met seizoensgroenten en handgesneden frietjes (2 pers.)

VEGETARISCH

Truffelrisotto met krokant gebakken boschampignons en basilicumolie

NAGERECHTEN

Crème brulée met vanille uit Madagaskar

Chocolademousse met Callebaut 811

Sabayon champagne

Moelleux au chocolat

Dame blanche ‘classic’

Tarte tatin met bourbon vanille ijs

MENU 58/68*pp.

Gebakken coquilles met crème van pastinaak, gepofte quinoa en garnalensausje

Of

Beef tataki teriyaki met gepekelde groenten, look en pikante mayo

Of

Halve kreeft gegrild met tuinkruiden en zachte dragonboter (+9)

°

Carpaccio van hert met Shimeji en basilicumvinaigrette*

°

Zeebaars in de oven met spinazie en mousseline

Of

Wilde eend met butternut, beukenzwam en jus van sinaas (+5)

Of

Contrefilet ‘Limousin’, pepersaus en aardappelgarnituur

°

Chocolademousse met Callebaut 811

Of

Tarte tatin met bourbon vanille ijs

LUNCH iedere donderdag- en vrijdag-middag

Voorgerecht

*

Hoofdgerecht

30 pp.