SHARING

Toast met gerookte zalm ‘Wester Ross’ (8 st.)

Zeeuwse oester creuses (6 st.) met gebrande citroen, oesterbrood en sjalot

Gegrilde Breydelham met Peppadew mosterd

Chorizo kroketjes met Habanero aioli (6 st.)

Tataki van Hamachi met ponzu, sesam, ramenas en crème van miso

VOORGERECHTEN

Huisgemaakte garnaalkroketten

Rundscarpaccio, pesto, pecorino en zongedroogde tomaten

Vitello tonnato met kortgegaard kalfsvlees en edamame

Pomme d’Hansbeke met variatie aan schaaldieren en zure room

Ceviche van zeebaars met crème van puntpaprika en dashi

Tartaar van rode biet en parelcouscous, appelkappers en balsamico

KLASSIEKE GERECHTEN VIS

Slibtongen meunière met peterselieboter, fris slaatje en handgesneden frietjes

Bouillabaisse zoals in Marseille

Gamberoni op de grill met kruidenboter

Verse tonijnfilet ‘Niçoise’ met risotto van aardappel, hoeve-ei, groene boontjes en sucrine

KLASSIEKE GERECHTEN
VLEES

Lamscarré, jus met dragon en Hasselback aardappelgarnituur

Kalfszwezeriken, krokant gebakken met graanmosterd en sjalot

Filet pur ‘Simmentel de Bavière’ met seizoensgroenten en handgesneden frietjes

Steak tartaar van Piémontese, kwartelei en groene mayonaise

Porterhouse Dry Aged ‘VacaPunc Prémium’ met seizoensgroenten en handgesneden frietjes

VEGETARISCH

Gevulde aubergine met Griekse geitenkaas van Naxos en zoete puntpaprika

NAGERECHTEN

Crème brulée met vanille uit Madagaskar

Champagne sabayon

Panna cotta met coulis van rode vruchten

Moelleux van chocolade

Café glacé à la minute

Dame blanche ‘classic’

Tiramisu

MENU 58/68*pp.

Ceviche van zeebaars met crème van puntpaprika en dashi

OF

Rundscarpaccio, pesto, pecorino en zongedroogde tomaten

°

Cappuccino van grijze garnalen met Espelette peper *

°

Contrefilet ‘Aubrac’, jus met dragon en Hasselback aardappelgarnituur

OF

Gegrild schelvishaasje ‘piccata’, spinazie en puree

°

Café glaçé à la minute

OF

Panna cotta met coulis van rode vruchten

LUNCH iedere donderdag- en vrijdag-middag

Voorgerecht

*

Hoofdgerecht

30 pp.