SHARING
|
|
---|---|
Gegrilde Breydelham met Peppadew mosterd Crusti sushi roll met zalm, wakame en wasabi (6 st.) Chorizo kroketjes met Habanero aioli Zeeuwse oester creuses (6 st.) met gebrande citroen en sjalot ”Brasvar du Boucher” uit Nevele met appelmosterd VOORGERECHTEN |
|
Huisgemaakte garnaalkroketten Gebakken coquilles met crème van pastinaak, gepofte quinoa en garnalensausje Beef tataki teriyaki met gepekelde groenten, look en pikante mayo Halve kreeft gegrild met tuinkruiden, zachte dragonboter en truffelcouscous Carpaccio van hert met Shimeji en basilicumvinaigrette |
|
KLASSIEKE GERECHTEN VIS
Zeetong Meunière met peterselieboter, handgesneden frietjes en een fris slaatje Zeebaars in de oven met spinazie en mousseline Gegrilde kreeft met tuinkruiden en zachte dragonboter |
|
KLASSIEKE GERECHTEN
|
|
NAGERECHTENCrème brulée met vanille uit Madagaskar Chocolademousse met Callebaut 811 Sabayon champagne Moelleux au chocolat Dame blanche ‘classic’ Tarte tatin met bourbon vanille ijs |
|
MENU 58/68*pp.
Gebakken coquilles met crème van pastinaak, gepofte quinoa en garnalensausje Of Beef tataki teriyaki met gepekelde groenten, look en pikante mayo Of Halve kreeft gegrild met tuinkruiden en zachte dragonboter (+9) ° Carpaccio van hert met Shimeji en basilicumvinaigrette* ° Zeebaars in de oven met spinazie en mousseline Of Wilde eend met butternut, beukenzwam en jus van sinaas (+5) Of Contrefilet ‘Limousin’, pepersaus en aardappelgarnituur ° Chocolademousse met Callebaut 811 Of Tarte tatin met bourbon vanille ijs LUNCH iedere donderdag- en vrijdag-middag Voorgerecht * Hoofdgerecht 30 pp. |
|
|
|