SHARING

Goujonettes van schartong met verse tartaar 19

Carpaccio van gele biet & burrata met pistacheolie, basilicum en krokante focaccia 18

Geroosterde courgette met tomatencrème en Oud Brugge afgewerkt met citroentijm en olijfkruim 14

Gerookte eendenborst uit Bekegem met frambozenvinaigrette en amandelcrumble 17

VOORGERECHTEN

Gelakte langoustine met dashi-gel en ponzu vinaigrette, geserveerd Baby shiso en rettich 28

Tartaar van rund uit Nevele met tomatensorbet afgewerkt met Parmezaan en basilicumblad 20

Kreeftenbisque met een quenelle van gepocheerde prei en venkel 16

Vitello van Mechels kalf met tonijnmayonaise en kappertjesblad met gepofte quinoa, ingelegde sjalot en jonge waterkers 21

Royal Belgian Caviar Ostrieta met blinis, 30g/50g/125g

KLASSIEKE GERECHTEN VIS

Zomerse sliptong met emulsie van tomaat en basilicum, saffraanaardappel en gekonfijte citroen 36

Gebakken zeebaarsfilet met risotto van jonge erwt, citroen en Pecorino 38

Gegrilde kreeft met pasta van spelt, tomatenboter en venkelcrunch 65

KLASSIEKE GERECHTEN
VLEES

Geel haantje uit de oven met zomerse ratatouille en een saus van paprika en dragon 34

Steak tartaar, pommes Anna, cornichons, piment d’Espelette, mosterdzaad 32

Traag gegaarde kalfsribeye met groene asperges en kruidensaus van dragon en citroenmelisse 38

Filet Pur met groene peper, cognacroomsaus en gegrilde seizoensgroenten 42

VEGETARISCH

Siciliaanse aubergine, gerookte scamorza, tomaat, basilicum, gefrituurde sjalot 30

NAGERECHTEN

IJs van basilicum met gemarineerde ananas en crumble 11

Aarbeien uit Hansbeke met sabayon van schuimwijn (min.2 pers.) 16

Tartelette van abrikoos met lavendelroom 12

Moelleux au chocolat 14

Dame blanche ‘classic’ 13

Kaasselectie ‘Komptoir’ met notenbrood en chutney 18

MENU 59/68*pp.

Vitello van Mechels kalf met tonijnmayonaise en kappertjesblad met gepofte quinoa, ingelegde sjalot en jonge waterkers

Of

Carpaccio van gele biet & burrata met pistacheolie, basilicum en krokante focaccia

°

Kreeftenbisque met een quenelle van gepocheerde prei en venkel *

°

Gebakken zeebaarsfilet met risotto van jonge erwt, citroen en Pecorino

Of

Traag gegaarde kalfsribeye met groene asperges en kruidensaus van dragon en citroenmelisse

°

IJs van basilicum met gemarineerde ananas en crumble

Of

Tartelette van abrikoos met lavendelroom

LUNCH IEDERE DONDERDAG- en VRIJDAG-MIDDAG

Voorgerecht

*

Hoofdgerecht

30 pp.