VOORGERECHTEN |
|
---|---|
Pata Negra Bellota 32 Cannelloni van gambastaarten en Serannoham 26 Carpaccio van gerookte en gerijpte Holstein 22 Artisanale garnaalkroketten met grijze garnalen 24 Gebakken ganzenlever 28 Carpaccio van coquilles/met truffel 25/45 |
|
KLASSIEKE GERECHTEN |
|
|
|
Steak tartaar van Charolais Label Rouge 28 Tarbot met grijze garnalen en mousseline 42 Gegrilde lamskroon met rozemarijn 38 Gamberoni op de grill met lookboter 40 Risotto met boschampignons/met truffel 26/46 Kabeljauw op vel gebakken met gepocheerd eitje en crumble van spek 36 |
|
GRILLADES VLEES |
|
---|---|
Côte à l’os ‘Belgisch Wit-Blauw’ (2 pers.) 35pp. Filet pur ‘Limousin’ 36 Rib-eye ‘Aberdeen Angus’ 35 |
|
SELECTIE GERIJPT VLEES |
|
Dierendonck Dry Aged Côte à l’os ‘Westvlaams Rood’ 54pp. Dierendonck Dry Aged Rib-eye 41 Porterhouse Dry Aged ‘Oedslach’ 46 |
|
NAGERECHTEN
|
|
---|---|
Crème brulée met bourbon vanille 11 Moelleux van chocolade 12 Tarte tatin 11 Sabayon met Marsala en witte wijn 13 Kaasassortiment – selectie ‘Komptoir’ 15 Vers vanille ijs met warme chocolade 12 |
|
|
|
|
|