VOORGERECHTEN
Garnaalkrokketten van de chef | € 22 |
Rundscarpaccio ‘kleinhoofd’ | € 20 |
met verse zwarte truffel | € 28 |
Patate ‘Hansbeke’ | € 15 |
HOOFDGERECHTEN |
|
VLEES |
|
Kalfsniertjes met mosterdsaus | € 27 |
Steak tartaar à la minute | € 24 |
Filet pur ‘wit-blauw’ 300gr | € 30 |
Rib-eye ‘Simmertaler’ 300gr | € 31 |
Côte à l’os (1kg300, per 2 pers.) | |
‘Tomahawk’ | € 45 p.p. |
‘Txogitxu’ dry aged | € 42 p.p. |
Daar de smaak van ons vlees top is, vraagt deze geen saus.
Indien saus gewenst, bereid de chef deze à la minute. Peper – Champignon – Béarnaise – Choron aan € 3,5
Suggestie op ons bord & op feestdagen serveren wij een menu.
HOOFDGERECHTEN
VIS
Zalmfilet, groene asperges | € 29 |
Reuze Gamba’s 1 stuk | € 30 |
Reuze Gamba’s 2 stuks | € 39 |
Zeetong 500gr | dagprijs |
VEGETARISCH |
|
Creatie van de chef | € 19 |
KINDERGERECHTEN
Kipfilet | € 13 |
Filet pur ‘wit-blauw’ | € 15 |
(met appelmoes of salade) | |
DESSERTS |
|
Dame Blanche, warme chocolade saus | € 9 |
Coupe Colonel | €10 |
Sabayon met ijs / fruit / kriekbier | € 12 |
Bordje kaas | € 14 |