VOORGERECHTEN

   
Garnaalkrokketten van de chef € 22
Rundscarpaccio ‘kleinhoofd’ € 20
met verse zwarte truffel € 28
Patate ‘Hansbeke’ € 15

HOOFDGERECHTEN

 

VLEES

 
Kalfsniertjes met mosterdsaus € 27
Steak tartaar à la minute € 24
Filet pur ‘wit-blauw’ 300gr € 30
Rib-eye ‘Simmertaler’ 300gr € 31
Côte à l’os (1kg300, per 2 pers.)  
‘Tomahawk’ € 45 p.p.
‘Txogitxu’ dry aged € 42 p.p.

Daar de smaak van ons vlees top is, vraagt deze geen saus.
Indien saus gewenst, bereid de chef deze à la minute. Peper – Champignon – Béarnaise – Choron aan € 3,5

Suggestie op ons bord  & op feestdagen serveren wij een menu.

HOOFDGERECHTEN

VIS

Zalmfilet, groene asperges € 29
Reuze Gamba’s 1 stuk € 30
Reuze Gamba’s 2 stuks € 39
Zeetong 500gr dagprijs

VEGETARISCH

Creatie van de chef € 19

KINDERGERECHTEN

Kipfilet € 13
Filet pur ‘wit-blauw’ € 15
(met appelmoes of salade)

DESSERTS

Dame Blanche, warme chocolade saus € 9
Coupe Colonel €10
Sabayon met ijs / fruit / kriekbier € 12
Bordje kaas € 14